Hej igen bloggen.

Tänkte försöka blogga lite, sitter på ett cafe och pluggar men just nu behöver jag en paus känner jag! Det är riktigt tufft i skolan nu, två grupparbeten med deadline om 2 veckor och sen en tenta om 3 veckor. Varför ska det alltid komma massa saker samtidigt?!? Jaja, bara att tuffa på och göra det som krävs antar jag 🙂

Börjat träna hemma!

Jag har aldrig varit någon träningsnarkoman, men försöker hålla igång lite smått iaf. Speciellt med dagens träningshets är det svårt att inte bli lite medryckt. Jag har gått på gym nån gång men gillar inte det nämnvärt, brukar istället springa och backträna. Men jag har fått upp ögonen mer och mer för funktionell träning, balansträning och liknande. Jag beställde nyligen en medicinboll på nätet som rekommenderades på denna sidan. Med en medicinboll kan jag träna massvis med olika funktionella och stabiliserande övningar, perfekt! Jag är inte ute efter några stora muskler så då kvittar det ju. Nästa steg för mig är att köpa ett TRX Band och något balansredskap.

medicinboll
Medicinbollar på gymmet!

Kostvanor

Jag försöker även förbättra mina kostvanor. Har ätit för mycket kött tidigare inser jag mer och mer. Ska försöka ha 2-4 dagar i veckan då jag äter vegetariskt. Men även så äter jag för dåligt i allmänhet, mycket skräpmat och godis, bakelser med mera. I och med att jag köpte medicinbollen så ska jag börja äta bättre och träna hårdare. Det kommer bli mycket marina läckerheter från havet tänker jag. Det är inte endast marina studier jag gillar 😉

Vi hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *