Den här sommaren har jag glidit runt bland de karibiska öarna och bara slappat och njutit av livet. Jag åkte iväg själv och det måste jag säga var ett mycket bra val! Jag gillar att resa med andra, men nu behövde jag verkligen ta det lugnt och vila upp mig och då kände jag att det skulle vara bra att komma iväg själv så att jag på så sätt kunde bestämma helt över min egen tid. Jag rekommenderar detta starkt!

Om du gillar soligt väder, vackra stränder, havet med allt vad det innebär och god mat och dryck samt trevliga och ganska bekymmerslösa människor omkring dig så är det hit du ska bege dig! Jag kommer att åka tillbaka så fort jag behöver denna typ av egentid då det verkligen fungerade fint för mig att vara där ensam! Har du inte testat att resa ensam ännu? Gör det då! Det är underbart härligt!

Jag älskar ju havet och allting som har med havet att göra och här har jag verkligen fått mig en rejäl dos av det! Ni vet de där bilderna som är glossiga och läckra så fort man skriver in Karibien i Google? Precis så är det! Det är helt galet vackert! Lugnet och alla de stränder som finns att välja mellan gör att man slipper känna sig inträngd som en säl som man kanske ibland känner m man åker iväg på storstadssemester är som bortblåst och man kan äta lite frukt till lunch och ha det gott!

Jag passade till och med på att jobba lite i en strandbar eftersom jag ändå blev kompis med ägaren och det var superkul! Allting är lite hipp som happ och det är en skön avslappnad stämning vad gäller allting så man har mycket att vinna på at åka hit om man behöver vila.